Over ons

Hartelijk welkom bij Clear Couture!

Wij bij Clear Couture geloven in de transformerende kracht van mode die niet alleen u, maar ook onze planeet doet stralen. Ons gepassioneerde team bestaat uit mode-enthousiastelingen en dierenliefhebbers die zich verenigen door onze gezamenlijke missie: diervriendelijke kleding naar uw kledingkast brengen zonder concessies te doen aan stijl, kwaliteit of ethiek.

Onze missie is eenvoudig maar diepgaand: we streven ernaar de modewereld te veranderen door te laten zien dat men er ook zonder dierenleed stijlvol uit kan zien. Bij Clear Couture hebben we ons tot doel gesteld om een indrukwekkende collectie diervriendelijke kledingstukken aan te bieden die niet alleen modieus zijn, maar ook voldoen aan de hoogste ethische normen. Onze bewuste keuze voor materialen en ontwerpen die geen dierenleed veroorzaken, maakt ons er trots op te kunnen zeggen dat al onze producten 100% vrij zijn van dierlijke materialen.

Het toegewijde team van Clear Couture staat zeven dagen per week voor u klaar en streeft ernaar om alle vragen snel te beantwoorden. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via verschillende kanalen:

✉️ -  info@clearcouture.nl
💬 - Veel gestelde vragen

Openingstijden:

Maandag - vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag & zondag: 10:00-16:00